Fascinatio Boulevard 522  Capelle ad IJssel 0041

Projecten

Investium voert een proactief investeringsbeleid. We hebben constant objecten in (her)ontwikkeling en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen om te groeien en onze vastgoedportfolio te verbeteren.

2024

Park 110

Park110, ’s-Hertogenbosch

Kantoor

Het multi-tenant gebouw, Park110 ligt aan de rand van het bruisende Den Bosch en is met zijn ligging optimaal bereikbaar voor alle kantoorgebruikers met opties van 25 m2 tot 2.500m2 biedt dit gebouw, met sociaal hart en algemene voorzieningen een scala aan mogelijkheden.

Oppervlakte
5.440 m2

2023

Maas 8  Best 9201 zoomed

The Curve, Best

Kantoor

Het kantoorpand, The Curve, is revent volledig gestript en weer technisch en cosmetisch opgebouwd. The Curve biedt op bedrijventerrein "Breeven" met royale entree, coffee corner en gedeelde vergaderfaciliteiten een zeer hoogwaardig kantoorconcept voor een grote diversiteit aan huurders.

Oppervlakte
2.175 m2

FiveTwentyTwo, Rotterdam

Kantoor

In Capelle a/d IJssel op de Fascinatio Boulevard staat dit multi-tenant kantoorgebouw met een ‘sociaal hart’. Hier heb je vriendelijke hosts, luxe vergaderfaciliteiten, aanlandplekken en geweldige Vascobelo-koffie.

Oppervlakte
6.000 m2

pre-2023

De Rijn, Best

Kantoor

Op bedrijventerrein “Breeven” in Best bevinden zich op De Rijn twee ComfortZone Offices, midden in Brainport Eindhoven. Hier creëren we boutique style offices die passen als een maatpak. Laat zien wie je bent!

Oppervlakte
3.000 m2

ComfortZone Office, Breda

Kantoor | Verkocht

Het architectonisch opvallende kantoorgebouw van 4000 m2 v.v.o. op “Hoogeind” is volledig gerenoveerd. Inmiddels is het de thuisbasis van 5 internationaal aansprekende huurders.

Oppervlakte
4.000 m2

ComfortZone Office, Eindhoven

Kantoor | Verkocht

Op kantorenpark Flight Forum heeft Bosman Medical Devices recent een 8-jarige huurovereenkomst gesloten.
Het kantoor van 3500 m2 v.v.o. is volledig gerenoveerd tot huiselijke en inspirerende werkomgeving  

Oppervlakte
3.500 m2

ComfortZone Office, Arnhem

Kantoor | Verkocht

Gelegen op een zichtlocatie aan de Burgemeester Matsersingel in Arnhem. Representatief kantoorgebouw direct aan de A325. Gebouw met veel faciliteiten en voorzieningen en ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

 

Oppervlakte
3.500 m2