Investium Portret 4514


Vastgoed naar een next level, dat is onze missie

Investium gelooft in het toevoegen van waarde aan commercieel vastgoed. Veelbelovende panden op strategische locaties worden cosmetisch en technisch verrijkt voor onze gebruikers en de omgeving.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Investium een gevestigde naam op het gebied van investeringen in commercieel vastgoed. We investeren met succes primair in kantoren. Met oog op de toekomst investeren we in duurzame oplossingen voor de bouw, het onderhoud en het beheer.

We staan bekend om onze goede neus voor zaken en doortastende aanpak. Altijd op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden en altijd met als doel waarde te creëren door te investeren in duurzame en eigentijdse verbeteringen. Onder de naam ComfortZone Offices brengen wij kantoren naar een next level. Zodat gebruikers langdurig huisvesting als een 'zakelijk thuis' ervaren.

Laatste projecten

Park 110

Park110, ’s-Hertogenbosch

Kantoor

Het multi-tenant gebouw, Park110 ligt aan de rand van het bruisende Den Bosch en is met zijn ligging optimaal bereikbaar voor alle kantoorgebruikers met opties van 25 m2 tot 2.500m2 biedt dit gebouw, met sociaal hart en algemene voorzieningen een scala aan mogelijkheden.

Oppervlakte
5.440 m2

Maas 8  Best 9201 zoomed

The Curve, Best

Kantoor

Het kantoorpand, The Curve, is revent volledig gestript en weer technisch en cosmetisch opgebouwd. The Curve biedt op bedrijventerrein "Breeven" met royale entree, coffee corner en gedeelde vergaderfaciliteiten een zeer hoogwaardig kantoorconcept voor een grote diversiteit aan huurders.

Oppervlakte
2.175 m2