Investium Portret 4514


Vastgoed naar een next level, dat is onze missie

Investium gelooft in het toevoegen van waarde aan commercieel vastgoed. Veelbelovende panden op strategische locaties worden cosmetisch en technisch verrijkt voor onze gebruikers en de omgeving.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Investium een gevestigde naam op het gebied van investeringen in commercieel vastgoed. We investeren met succes primair in kantoren. Met oog op de toekomst investeren we in duurzame oplossingen voor de bouw, het onderhoud en het beheer.

We staan bekend om onze goede neus voor zaken en doortastende aanpak. Altijd op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden en altijd met als doel waarde te creëren door te investeren in duurzame en eigentijdse verbeteringen. Onder de naam ComfortZone Offices brengen wij kantoren naar een next level. Zodat gebruikers langdurig huisvesting als een 'zakelijk thuis' ervaren.

Laatste projecten

Maas 8  Best 9201 zoomed

The Curve, Best

Kantoor

Recent hebben wij een nieuwe locatie aangekocht. Het pand The Curve is gelegen op kantorenpark "Breeven" in Best. De aankomende maanden zal het gebouw grondig technisch en cosmetich worden gerenoveerd, waarbij een royale entree, coffee corner, gedeelde vergaderfaciliteiten en diverse aanlandplekken worden gecreëerd.

Oppervlakte
2.175 m2

FiveTwentyTwo, Rotterdam

Kantoor

In Capelle a/d IJssel op de Fascinatio Boulevard staat dit multi-tenant kantoorgebouw met een ‘sociaal hart’. Hier heb je vriendelijke hosts, luxe vergaderfaciliteiten, aanlandplekken en geweldige Vascobelo-koffie.

Oppervlakte
6.000 m2