Investium Portret 4511 copy

Over ons

Gedurfd, vastberaden en met oog voor de toekomst. We werken iedere dag vol inzet aan het realiseren van onze missie: vastgoed naar een next level brengen, duurzaam en gericht op maximaal comfort voor onze gebruikers. 

Onze mensen

Aan de ene kant eerlijk, gelijkwaardig en integer, aan de andere kant scherp, analytisch en ambitieus. Het team van Investium beschikt over de juiste kwaliteiten om goede intenties om te zetten in realiteit.

Investium Portret 3970 copy 3

Michel Verkijk

Founder

Meer dan 30 jaar ervaring als investeerder, adviseur en ontwikkelaar van commercieel vastgoed. Creatief, betrouwbaar, volhardend en altijd op zoek naar de win-win.

Investium Portret 4278 copy 3

Bob Verkijk

Investment Manager

Ervaring als analist binnen het European Real Estate team van Kempen & CoCF. Energiek, analytisch, ambitieus en zet de extra stap voor het optimale succes.

We realiseren, vol overtuiging en durf, aansprekende objecten, die bijdragen aan het succes van hun gebruiker.

Investium is voortdurend actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om te investeren in commercieel vastgoed. We kiezen voor value-add en opportunistische investeringsstrategieën. Ons proactieve investeringsbeleid stelt ons in staat om snel te handelen en kansen te benutten zodra ze zich voordoen. We volgen de laatste trends en ontwikkelingen in de markt om voorop te blijven lopen en waarde toe te voegen aan onze portefeuille. Onze gedrevenheid en focus op resultaat helpt ons al ruim 25 jaar om succesvol te investeren in de vastgoedsector. We staan altijd open voor samenwerkingen en nieuwe ideeën om gezamenlijke doelen waar te maken.

Investium 
Real Estate

Investium investeert zelfstandig én in samenwerking met partners in strategisch commercieel vastgoed. Na het toevoegen van verbeteringen verkopen we het vastgoed of verhuren we het onder de formule ComfortZone Offices.

Investium 
Consultants

Het team van Investium adviseert bij
vastgoedvraagstukken voor zowel gebruikers als investeerders.

Investium 
Participations

Investium zoekt naar investeringen in bedrijven met duurzame oplossingen voor bouw, onderhoud en het beheer van commercieel vastgoed.