Real Estate

Veelbelovend commercieel vastgoed, onze specialiteit!

Kansrijke panden op strategische locaties. We hebben er een uitstekend oog voor! Vol enthousiasme investeren we in kantoren, retail, industrieel en logistiek vastgoed. We zetten altijd in op verbetering van het pand, zodat de nieuwe gebruiker het beste uit zichzelf en zijn onderneming kan halen.

Op zoek naar balans
Met een focus op duurzame en toekomstgerichte oplossingen, investeert Investium zelfstandig en in samenwerking met partners in strategisch commercieel vastgoed. Wij zijn altijd op zoek naar kansen om waarde toe te voegen aan onze investeringen en streven naar het realiseren van een optimale balans tussen financieel rendement, duurzaamheid en klanttevredenheid. Voor sommige locaties vinden we een nieuwe eigenaar, andere locaties verhuren we in eigen beheer onder de formule ComfortZone Offices. 

Stap in je ComfortZone
ComfortZone Offices transformeert kantoorpanden op kansrijke locaties tot instapklare work space omgevingen voor happy huurders. Kantoren met karakter. Vol sfeer, comfort en luxe. Wij vinden dat een kantoor meer is dan alleen een plek om te werken. Een goed kantoor haalt het beste uit je naar boven. Je wordt er blij, creatief, energiek en productief. Wij verbouwen speciaal door ons uitgezochte panden tot ComfortZone offices die de wow-factor bezitten. We zorgen daarbij voor de juiste sfeer door een uitgekiende styling en dito kleurgebruik. En verlenen als huurbaas een ongekend goede service. Verken onze locaties en stap in je ComfortZone!

Onze expertise
Investeren, aankopen, verduurzamen en verhuren. Wat je doel ook is, we ondersteunen onze opdrachtgevers op alle facetten binnen dit boeiende vakgebied. Trekken samen op en gaan voor het beste resultaat voor alle partijen. Je kunt rekenen op hoogwaardige service, een transparante aanpak en antwoorden op al je vastgoedvragen.

Meer informatie? 

Michel Verkijk
(+31) 6 55 70 02 26 michel.verkijk@investium.nl

Investium 
Consultants

Het team van Investium adviseert bij
vastgoedvraagstukken voor zowel gebruikers als investeerders.

Investium 
Participations

Investium zoekt naar investeringen in bedrijven met duurzame oplossingen voor bouw, onderhoud en het beheer van commercieel vastgoed.