Participations

Investeren in innovatie in commercieel vastgoed

Als het gaat om het investeren in commercieel vastgoed, is Investium niet alleen gefocust op het behalen van financiële resultaten. We zijn ook toegewijd aan het ondersteunen van duurzame oplossingen die bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Op de toekomst
Vanuit de overtuiging dat alleen duurzamer en modern vastgoed waarde houdt voor de toekomst hecht Investium aan verduurzaming van commercieel vastgoed. We zijn daarom altijd op zoek naar investeringsmogelijkheden in bedrijven die innovatieve en duurzame oplossingen bieden voor de bouw, het onderhoud en het beheer van commercieel vastgoed. Het ondersteunen van dergelijke bedrijven draagt niet alleen bij aan een betere toekomst, maar ook aan een duurzaam rendement voor onze investeerders. Investeringen in dit soort bedrijven hebben bovendien vaak ook verminderde operationele kosten en een betere reputatie tot gevolg. Meer win-win kun je niet krijgen.

Onze expertise
Vernieuwende technieken, innoverende producten, Investium ziet wat voor waarde dit kan toevoegen. We komen graag in contact met innovatieve bedrijven en start-ups met veelbelovende concepten. Samen maken we de toekomst mooier!

Meer informatie?

Michel Verkijk
(+31) 6 55 70 02 26 michel.verkijk@investium.nl

Investium 
Real Estate

Investium investeert zelfstandig én in samenwerking met partners in strategisch commercieel vastgoed. Na het toevoegen van verbeteringen verkopen we het vastgoed of verhuren we het onder de formule ComfortZone Offices.

Investium 
Consultants

Het team van Investium adviseert bij
vastgoedvraagstukken voor zowel gebruikers als investeerders.