ComfortZone Offices zet belangrijke stappen

01 - 03 - 2021

ComfortZone Offices heeft ondanks lastige tijden voor de markt de afgelopen 10 maanden een aantal belangrijke contracten gesloten. In Eindhoven werd o.a. ruim 3300 m2 verhuurd aan OneMed voor een periode van 8 jaar. OneMed is specialist in medische hulpmiddelen en groeit hard in Nederland, maar ook in Europa. Tussen 1 juni tot 1 oktober 2020 heeft VB Vastgoedinrichter het pand in Eindhoven volledig gestript en opnieuw ingericht.

ComfortZone Breda heeft afgelopen weken overeenstemming bereikt met o.a. Elacin over 700 m2 voor 10 jaar. Elacin is marktleider in professionele gehoorbescherming en maakt onderdeel uit van een grote internationale organisatie. ORFFA, een internationale speler in de diervoederindustrie, tekende recent een contract voor 1500 m2 en kent een looptijd van zelfs 12 jaar. Ook ComfortZone Breda zal binnenkort door VB Vastgoedinrichter volledig worden gerenoveerd.

In totaal is er voor ruim 5500 m2 getekend met een gemiddelde looptijd van 10 jaar. Huurders die ondanks COVID-19 signalen over een krimpende markt zich langdurig vastleggen, is een positief signaal voor de markt.

Deze transacties zijn het resultaat van actieve makelaars, gedrevenheid en betrokkenheid van alle partijen. ComfortZone Offices dankt daarvoor nadrukkelijk alle partners voor deze belangrijke stappen.

In het streven om zoveel mogelijk comfort te bieden, investeert ComfortZone Offices fors in de gebouwen in kwaliteit, techniek, sfeer en duurzaamheid.

Comfort voor zowel huurders, verhuurder als financieders is het devies.