Consultants

Kennis van commercieel vastgoed

Meer dan 25 jaar ervaring en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt vormen de basis voor op maat gemaakte oplossingen voor diverse vastgoedvraagstukken. Van investeringsadvies voor vastgoedinvesteerders tot advies voor makelaars en vastgoedgebruikers.

Het optimale resultaat voor eigenaar, gebruiker én omgeving
Heb je een (complexe) vraag over commercieel vastgoed? Investium ondersteunt je bij het nemen van weloverwogen beslissingen. We zorgen voor inzicht en geven advies over individuele objecten of volledige vastgoedportefeuilles. Onze spot-on plannen, analyses en rekenmodellen kunnen van onschatbare waarde zijn bij het maken van strategisch verstandige keuzes.

Onze expertise
Deskundig en integer adviseren wij onze opdrachtgevers bij al hun commerciële vastgoedzaken. Je kunt rekenen op een transparante aanpak en discrete bemiddeling. Jouw belangen staan voorop.

Meer informatie? 

Michel Verkijk
(+31) 6 55 70 02 26 michel.verkijk@investium.nl

Investium 
Real Estate

Investium investeert zelfstandig én in samenwerking met partners in strategisch commercieel vastgoed. Na het toevoegen van verbeteringen verkopen we het vastgoed of verhuren we het onder de formule ComfortZone Offices.

Investium 
Participations

Investium zoekt naar investeringen in bedrijven met duurzame oplossingen voor bouw, onderhoud en het beheer van commercieel vastgoed.